ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 26 ΜΑΪΟΥ 2019 Αυτή τη φορά ψηφίζω!

ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, ημέρα διεξαγωγής των εκλογών για ανάδειξη των Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ) θα λειτουργήσει ως Κέντρο Τύπου και ως Γραφείο Γενικού Εφόρου Εκλογής, για εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων του εγχώριου και του διεθνούς Τύπου.

Στο Κέντρο Τύπου του ΓΤΠ θα προβαίνει σε δηλώσεις ο Γενικός Έφορος Εκλογής και θα εκδίδονται οι επίσημες ανακοινώσεις της Κεντρικής Υπηρεσίας Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών της Δημοκρατίας.

Στο Κέντρο Τύπου θα υπάρχει ο απαραίτητος μηχανογραφικός εξοπλισμός για διευκόλυνση της εργασίας των εκπροσώπων των ΜΜΕ, όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πρόσβαση στο διαδίκτυο, εκτυπωτές, τηλέφωνα, τηλεομοιότυπα, τηλεοράσεις και φωτοτυπική μηχανή. Επίσης, οι δημοσιογράφοι που θα χρησιμοποιήσουν τους δικούς τους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα έχουν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (Wi-Fi connection).

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του, το Κέντρο Τύπου θα είναι στελεχωμένο με Λειτουργούς του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών για παροχή διευκολύνσεων προς τους δημοσιογράφους και τους ξένους ανταποκριτές. 

 

Υπεύθυνος Κέντρου Τύπου:
Μιχάλης Κουμίδης
Email:
mkoumides@pio.moi.gov.cy
Τηλ.: 22801343, 99491656

 

Υπεύθυνος για τεχνικά θέματα:
Δημήτρης Ξένος
Email:
dxenos@pio.moi.gov.cy
Τηλ.: 22801213, 99375571